Waterbehandeling

Overweegt u om een waterontharder te kopen, maar weet u niet meteen wat dit product precies doet? Deze aankoop is zonder twijfel een goed idee!

Water is leven, water is de belangrijkste grondstof op aarde en niet weg te denken in tal van productie- en verwerkingsprocessen. De kwaliteit van het water, heeft een grote impact op het resultaat van het eindproduct. Van zodra u een waterverzachter plaats, heeft u voortaan continu aangenaam, zacht water en dat laat zich voelen op alle niveaus.
Met een waterverzachter zijn uw kranen, sanitair en huishoudtoestellen nagenoeg vrij van kalkaanslag en zullen de boiler, vaatwasser en wasmachine langer meegaan. Ook het onderhoud van deze producten zal dus vergemakkelijken. Douchekoppen met kalkaanslag, vaatwasmachines en wasmachines die niet meer schoon wassen… Het onderhouden en vervangen van kranen, leidingen en warmwatertoestellen kost een gemiddeld gezin jaarlijks ongeveer 200 euro. Door het gebruik van onthard water is minder onderhoud nodig en zijn uw warmwatertoestellen pas later aan vervanging toe.

En wat met uw energiefactuur?

Die verlaagt, want het rendement van verwarmingselementen en andere toestellen blijft optimaal op lange termijn. Uit cijfers blijkt dat een gemiddeld gezin op jaarbasis ongeveer 419 euro spendeert aan warm water.

Door het tegengaan van kalkafzetting in uw toestellen kan uw gezin +/- 15% (63 euro) besparen op de energiekosten van warm water. Ook werken elektrische boilers en gasketels efficiënter en wordt hun levensduur verlengd met een waterontharder.

Uiteraard dient een toestel aangepast te worden aan uw noden. Daarin kunnen wij u uiteraard helpen en zullen wij u voorzien van de juiste waterverzachter voor uw woning. En dat is niet alles, bij elke aankoop van een waterverzachter bij Fieremans SVK, wordt automatisch gezorgd voor een gratis inwerkingsstelling van uw nieuwe waterverzachter. Vraag meer informatie bij uw Fieremans SVK verkoper.

Tenslotte hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad aan zoutbrokken die in de waterverzachter dienen aangebracht te worden voor een goede werking. U kan uw voorraad dus steeds aanvullen door deze zakken bij ons te komen kopen. Heel eenvoudig en snel kan u en al uw huishoudelijke producten die contact maken met water genieten van een nieuwe wereld.