Badkamers

Sanitair is meer dan een badkamer alleen. De fylosofie binnen onze onderneming is duidelijk, Sanitair moet je “beleven”!

Daarom biedt Fieremans SVK een heel compleet gamma van producten en materialen aan met als doel goede kwalitateit aan te bieden die perfect past bij uw stijl, zodat elke klant zijn keuze kan maken volledig aangepast naar eigen stijl.

Als groothandel vertegenwoordigen we alle grote merken, rechtstreeks van de fabrikant en kan u dus steeds rekenen op onze service.
Een badkamer is voor u wellicht niet enkel een functionele ruimte, het mag ook wat gezellig zijn of comfortabel. Had u graag een douche? Mag dit een inloopdouche zijn of eerder een cabine? Geniet u graag van een warm bad of meer zelfs, had u graag wat wellness bij u thuis?Het zijn vragen die we samen met u graag uitwerken, geheel naar uw wensen, geheel volgens de regels van de kunst.

U mag van ons steeds professioneel advies verwachten, van A tot Z, vanaf uw keuze tot een uitgetekende plan. Uw badkamer kopen is voor ons een proces, waarin we u graag begeleiden met al onze ervaring van haast 55 jaar.

beleven
wellness
accessoires
muurbekleding