Ventilatie

Een woning dient om in te leven. Het logische gevolg is dat u als bewoner elke dag de lucht binnen in uw woning ‘bevuilt’. Alle activiteiten die u doet, denk aan koken, ademen, zweten, verwarmen, roken,…. hebben elk op zich een impact op de kwaliteit van de lucht in de woning. Bovendien zorgt een overvloedige isolatie gecombineerd met een onvoldoende ventilatie voor een muffe geur. Deze vervuilde lucht brengt verschillende ongemakken met zich mee. Zo kan u na verloop van tijd schimmelvorming krijgen en in verdere mate bacteriën creëren. Bovendien heeft het een impact op uw gezondheid. Droge keel, oogirritatie, hoofdpijn,… zijn allen mogelijk symptomen. Al deze factoren zorgen ervoor dat een goede ventilatie op regelmatige basis essentieel is.

Hierop verder gaande, is het niet voldoende om af en toe de ramen te openen. Dit effect is immers tijdelijk en ongecontroleerd. Met andere woorden, u verliest op deze manier ongetwijfeld energie. Een continu en gecontroleerde ventilatie doet dit werk voor u en dit op de meest efficiënte wijze. Hierin helpen wij u graag verder, met een volledig uitgewerkt voorstel. Kiest u in functie van uw woning voor een systeem C, C+, D, het kan allemaal. Bovendien met het oog voor detail en afwerking.

Wenst u een nieuw ventilatiesysteem bij u thuis, kom dan langs bij Fieremans SVK en laat u met de correcte informatie begeleiden.