Onze realisaties

Iedereen ziet graag eens een voorbeeld. Wij houden ervan om soms het eindresultaat te tonen, omdat het u vertrouwen geeft en we er fier op zijn. Het blije gezicht van de klant, daarvoor kiest Fieremans SVK keer op keer met haar persoonlijke aanpak.

Onze projecten realiseren we als groothandel graag steeds samen met professionele loodgieters/installateurs. Dat garandeert u een combinatie van onze kwalitatieve producten met een correcte plaatsing. U kan natuurlijk ook, indien u dit wenst, zelf instaan voor de plaatsing. Dit staat u geheel vrij. Eens u de materialen van uw dromen gekozen heeft met behulp van onze verkopers, kan u dus steeds zelf kiezen wie deze materialen dient te installeren.

Uiteraard is het onmogelijk om alle projecten voor te stellen overheen ons meer dan 50-jarig bestaan, maar enkele voorbeelden van ‘voor’ en ‘na’, geven u toch een korte kijk op verschillende mogelijkheden, die ook voor u van toepassing kunnen zijn.

Wenst u graag te starten met uw verbouwingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan voor u klaar met onze ontwerpers, tekenen uw ruimte uit en optimaliseren op die manier het gebruik van uw badkamer of keuken. Dit geheel naar uw eigen smaak en voorkeuren.